06-87863131 info@greensol.nl

Slimme lichtgewicht zonnepanelen

LICHTGEWICHT ZONNEPANELEN

Zonnepanelen die geschikt zijn voor ieder dak

Dertig tot veertig procent van de bedrijfsdaken in Nederland is ongeschikt voor zware panelen. In het geval dat uw dakconstructie niet sterk genoeg is om ‘traditionele’ zonnepanelen en het montagemateriaal te dragen, zijn onze lichtgewicht zonnepanelen de oplossing. Zo worden de lichtgewicht zonnepanelen ingezet op daken variërend van loodsen, warehouses en terminals tot garages, scholen en ziekenhuizen.

De zonnepanelen kunnen worden verlijmd, geschroefd of op de bestaande dakconstructie worden gemonteerd met behulp van magneten of bestaande oogjes. Dit houdt het totale gewicht van de installatie laag (slechts 7 kg) en zorgt voor een snelle manier van plaatsen. Door dit lage gewicht en de versnelde installatie methode kunnen de lichtgewicht zonnepanelen op vrijwel ieder dak geïnstalleerd worden en kan er bespaard worden op de installatiekosten. De lichtgewicht modules zijn leverbaar in ieder gewenst formaat, van de 2-cellige tot de 72-cellige high performance module. De nieuwste versie heeft een vermogen van 430 wattpiek, met een gewicht van slechts 7 kilo. 

Door de lichte flexibiliteit van de zonnepanelen kunnen deze ook op ronde oppervlaktes of gebogen daken geïnstalleerd worden.

Goed om te weten

Wat betreft brandveiligheid zijn deze panelen geheel brandveilig. Wij beschikken aantoonbaar over certificaten van Brandweer en Verzekeraar. 

Door hun bijzondere oppervlaktetextuur zijn de modules niet helemaal glad. Dit resulteert in een antiverblindings-effect en maakt deze oplossing ideaal voor installatie op daken en open luchtoppervlakken die noch glanzend mogen zijn, noch licht of zon moeten reflecteren. Bijvoorbeeld in de buurt van luchthavens maar ook op andere locaties waar reflectie als hinderlijk kan worden ervaren. 

Interesse in onze lichtgewicht zonnepanelen?

 

Wij vertellen u er graag over!

Contact met uw

LED Specialist.

Heeft u interesse in één van onze producten of een wenst u een vrijblijvende offerte? Bel gerust, wij staan u graag te woord.

Einsteinweg 2, 3208 KK Spijkenisse