06-87863131 info@greensol.nl

Light up your business

Greensol. Uw onafhankelijke leverancier van LED producten

 

Greensol is een onafhankelijke leverancier van verschillende LED producten en geeft advies voor een juiste verlichtingskeuze.

Advies op maat voor uw project

Op aanvraag kan Greensol een verlichtingsproject begeleiden, uitvoeren en nazorgen. Heeft u een verbouwing, een nieuwbouw project of wenst u energiebesparing of heeft u meer verlichting nodig?
Neem contact op met Greensol en wij staan u graag persoonlijk te woord. GreenSol bezoekt regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen in de LED wereld. Ook bezoekt GreenSol LED fabrikanten om uw wensen over te brengen.

LED verlichting voor uw bedrijf

Met een aantal stappen kunnen we u helpen en adviseren de juiste LED oplossing te kiezen. Aan de hand van een lichtplan en uw wensen kunnen we het plan realiseren. Ook wordt er een berekening (ROI) gemaakt wat u totaal gaat besparen en wat uw terugverdientijd is. GreenSol kan als u dat wenst ook voor de installatie zorgen. In een korte tijd kunnen we uw bedrijf snel laten overstappen naar LED verlichting. GreenSol heeft jarenlang ervaring in verlichting en heeft als doel uw bedrijf duurzamer te maken.

Lichtgewicht zonnepanelen

Greensol heeft haar aanbod uitgebreid met de innovatieve lichtgewicht zonnepanelen. Ook hiermee levert u een sterke bijdrage aan energiebesparing en aandacht voor het milieu. Daarnaast bieden de lichtgewicht zonnepanelen het voordeel dat deze op elke gewenste daksoort geplaatst kunnen worden. Informatie en de voordelen van ons aanbod lichtgewicht zonnepanelen vindt u hier.

Neem contact met ons op! Light up your Business!

LED-verlichting verplicht vanaf 1 juli 2020

De Tweede Kamer heeft een akkoord bereikt over een voorstel van GroenLinks. Dit houdt in dat alle bedrijven op 1 juli 2020 over moeten gaan op LED verlichting. Volgens GroenLinks leidt dit voorstel tot het behalen van de gemaakte afspraken betreft de reductie van de CO2-uitstoot.

Het doel is om de uitstoot van broeikasgassen in Nederland in 2030 te halveren ten opzichte van 1990. Het overstappen op duurzame LED verlichting zou hierbij enorm helpen om de afspraken te behalen. Greensol kan u hierbij van dienst zijn en u voorzien in uw bijdrage aan de reductie van de CO2-uitstoot.

Onze opdrachtgevers: